AES България, част от The AES Corporation (NYSE: AES), представи днес

...
AES България, част от The AES Corporation (NYSE: AES), представи днес
Коментари Харесай

AES продължава да ускорява бъдещето на енергията като представя новата си бранд идентичност

AES България , част от The AES Corporation (NYSE: AES), показа през днешния ден новата си бранд еднаквост, която отразява уговорката на компанията и световния преход към по-устойчиво енергийно бъдеще. AES се ангажира да оказва помощ на своите клиенти и заинтересовани страни да извършат този преход. Нашата нова и вълнуваща визуална еднаквост отразява нашите полезности и цел, до момента в който продължаваме да откриваме и сътворяваме по-зелени и по-интелигентни енергийни решения, от които светът се нуждае.

AES България има значима роля за посрещането на непрестанно увеличаващите се енергийни потребности на своите клиенти и заинтригувани страни като в същото време дава отговор на упованията за по-надеждни и по-ефективни енергийни решения. AES България ще оказва помощ на своите клиенти да реализират техните енергийни цели посредством нововъведения и нови цифрови технологии. Новата визуална идентичност на компанията споделя историята на пътуването на AES към едно по-добро и по-устойчиво бъдеще.

AES е водеща в енергийната промишленост с редица реформаторски решения във ВЕИ цифровизация та и съхранението на сила с акумулатори. Например, Fluence, съвместна компания на Сименс и AES, е международен водач в системите за съхранение на сила с 2,5 GW в развой на създаване и създаване.

За да осъществя тази цел, AES ще продължи да прави нововъведения и да работи в тясно съдействие със своите клиенти и другите заинтригувани страни. Енергията към този момент не е въпрос на търсене и предложение, тя е партньорство.
В AES ние си сътрудничим с нашите клиенти, с цел да създадем стратегически преход към нови решения, до момента в който продължаваме да посрещаме техните енергийни потребности. Ние го вършим към този момент десетилетия безвредно, честно и при най-високи стандарти. Като работим в пазари с най-различно равнище на развиване и с индустрии от всевъзможен вид.

AES България е потвърдила своята дарба да реализира най-високи стандарти като построи и оперира най-модерната въглищна централа в Югоизточна Европа  Топлоелектрическа централа AES Гълъбово , която дава отговор на всички модерни екологични правила и със своя вятърен парк „ Свети Никола “ край Каварна, който е най-големият в страната. Двете централи създават годишно към 10% от енергийния микс на България.

„ През годините на своето наличие в България AES е потвърдила своя ангажимент към сигурността на доставките и енергийната самостоятелност на страната. Нашите модерни уреди са едни от стълбовете на българската енергийна система и ние се гордеем, че осигуряваме чисти и надеждни енергийни решения на нашите партньори и клиенти в България. Нашето ново лого демонстрира нашата отдаденост не само на енергийния бранш, само че и на общностите, за които работим. Нашите програми за корпоративна-социална отговорност, в които сме вложили повече от 7 милиона евро, способстват за една дълготрайна смяна в общностите, подобрявайки живота и предоставяйки достъп до по-добра инфраструктура, здравеопазване и обучение “, съобщи Оливие Маркет, Президент на AES България.

Ние сме щастливи да ви представим нашата нова еднаквост, която въплъщава нашата визия, полезности и цели за по-чисто енергийно бъдеще.

Заедно, ние ускоряваме бъдещето на силата.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР